A Mercedes pilótája úgy érzi, hogy a Las Vegas versenypálya sok kihívást tartogat. Véleménye szerint több tényező kombinációja határozhatja majd meg a trükkös hétvége eredményét.

George Russell szerint a Las Vegas Strip Circuit jelenlegi elrendezésében nem lesz „ikonikus” Forma-1-es pálya. A 1,2 mérföldes pálya a pálya számos kihívás elé állítja a versenyzőket. Ide értetve az alanyos hőmérsékletet is. A vékonyabb hátsó szárnyak gyakran csökkentik az előzést a DRS-sel. A vastagabb hátsó szárnyak lehetővé teszik a vezető számára, hogy nagyobb csökkentse. Russell szerint nem lesz Las Vegas egy ikonikus pálya.

„Az elrendezését tekintve határozottan nem lesz ikonikus pálya. Úgy tervezték, hogy fokozza a versenyzést. Mindenki a minimális leszorítóerőt fog használni. Így csökkentve a légellenállást. DRS-el maximum egy tizeddel lehetünk gyorsabbak. Barcelonában hat tizeddel is jobbak lehetünk DRS-el. Ha ezt vesszük figyelembe, akkor nem lesz egy jó verseny. A hideg körülmények mellett a gumik is szemcsésednek. Nagyon nehéz lesz megtalálni az egyensúlyt a kvalifikációs és a verseny teljesítménye között.”- árulta el George Russell.