Az F1.com elkészítette a szimulációját a Las Vegas-i két szabadedzés után. Igaz, a harmadik edzésen már George Russell volt a leggyorsabb és a két Ferrari csak a 16. és 17. helyen végzett.

Pénteken nem láthattunk túl sok akciót a Las Vegas Nagydíj szabadedzésein. A második edzést nagyobb kalamajka nélkül meg tudták tartani. Magyar idő szerint szombat reggel a harmadik edzés is gond nélkül zajlott. A pénteki adatok alapján már szimulációt is készített az F1.com, ami alapján nagy izgalmakra számíthatunk.

Az időmérőn a szimuláció alapján a Ferrari lehet a leggyorsabb, a Red Bullnak 0,25, az Aston Martinnak 0,32, a Mercedesnek 0,52 másodpercet adva. A McLaren a szimuláció alapján csak az ötödik erő lehet az Alfával karöltve, majd a Haas, a Williams, az Alpine és az AlphaTauri jön. Az F1.com arra számít, hogy a Red Bull Racing kocsija lesz a legerősebb a versenyen, azonban csak fél tizedmásodperccel fogja követni őket a Ferrari. A Mercedes (0,39), az Aston Martin (0,53), az Alfa Romeo (0,7) és a McLaren (0,72) hátránya már nagyobb lehet. Mögöttük az AlphaTauri (0,82), a Haas (0,98), az Alpine (1) és a Williams (1,03) következhet. Tehát csak egy másodperc választhatja majd el a legerősebb és a leggyengébb autót Las Vegasban.