Charles Leclerc megszerezte a szezon ötödik pole pozícióját a Las Vegas Nagydíjon. Elismerte, hogy nem volt túl sok oka az örömre az edzés után.

Charles Leclerc elismerte, csalódott volt annak ellenére, hogy megszerezte a pole pozíciót a Las Vegas-i Nagydíjon. A monacói pilóta az ötödik pole-ját szerezte meg a szezonban, és a harmadikat a legutóbbi négy Forma-1-es versenyen.

Leclerc megszerezte a pole-t. csapattársát, Carlos Sainz és Max Verstappen lehetett még ott az időmérő utáni interjún. Igaz, Sainz 10 helyes rajtbüntetést kapott, mivel autójában több alkatrészt is ki kellett cserélni a pénteki első edzésen történt baleset miatt. Már mindenki olvashatta, hogy a Ferrarin egy elszabadult csatornafedél okozott súlyos károkat. Verstappen négy tizeddel maradt el Leclerctől. Annak ellenére, hogy jelentés előnnyel előzte meg a háromszoros bajnokot, nem volt elégedett a monacói pilóta. Úgy érezte, hogy több is volt még a gyors körében.

„Nyilván, ez egy hihetetlen esemény. Nagyszerű a pole-ból indulni. Azonban nem voltam elégedett az utolsó gyors körömmel. Nem végeztem elég jó munkát, de az első helyre ez is elegendő volt. Csak ennyire van szükségünk.”- árulta el Charles Leclerc.