Max Verstappen szuperkritikus volt a Las Vegas-i Nagydíjjal kapcsolatban. Hamilton nem értett egyet a holland pilótával. Szerinte a Las Vegas Nagydíj volt a szezon egyik legjobb futama.

Lewis Hamilton szerint a Las Vegas-i Nagydíjat a szezon „egyik legjobb versenyeként” jellemezte. Nem értett egyet Max Verstappen-el, aki még a futam előtt élesen bírálta a szervezést és a pályát is. A holland szerint 99 százalékban a show játszott szerepet. A verseny háttérbe szorult. Bohócnak érezte magát a megnyitó ünnepségen. Maga a versenyen 82 előzést láthattunk. A Holland Nagydíj után a legtöbb előzés Las Vegasban volt. Az élen is ötször változott a sorrend. Hamilton a hetedik helyen zárt. Szerinte sikeresnek lehet mondani a Las Vegas Nagydíjat.

A verseny nagyszerű volt. Az egyik legjobb verseny volt.Oly sok ember, az összes média, mindenki annyira negatívan viszonyult ehhez a versenyhez, a showhoz és mindenhez. Ez egy nagyszerű verseny volt. Olyan volt, mint Baku, de valamivel jobb. Sok negatívum volt azzal kapcsolatban, hogy három nagydíjat rendeztek az Egyesült Államokban. Sokan azt gondolták, hogy a klasszikus pályák eltűnnek a naptárból. Ez jobb versenyt nyújtott, mint a legtöbb pálya, amelyen járunk. Szerintem le a kalappal azok előtt, akik a show-t csinálték. Alig várom, hogy visszatérhessek, és remélhetőleg jövőre jobb versenyünk lesz itt. Vegas egy napszerű futamnak adott otthont. A következő évben már jobb lesz, mert vannak információink. Nagyon hálás vagyok Vegasnak, amiért ott lehettünk.”- árulta el Lewis Hamilton.