Toto Wolff, a Mercedes csapatfőnöke úgy érezte, hogy több is volt a csapatban annál, amit Las Vegasban elértek. Lewis Hamilton-t és George Russell-t is keveredett incidensbe.

A Mercedes csapatfőnöke, Toto Wolff „szerencsétlen” helyzetnek érezte George Russell és Max Verstappen ütközését a Las Vegas-i Nagydíjon. Russell és Verstappen a negyedik helyőrt harcoltak. A holland pedig a 14-es kanyarban próbálta megelőzni Russell-t. Russell nem vette észre Verstappent, és a két autó összeért. A Red Bull első szárnyának véglemeze leszakadt, és megsérült Russell versenygépe is. A felügyelők megállapították, hogy Russell hibázott, és öt másodperces büntetést szabtak ki a brit pilótára.

„Ez a verseny jól tükrözni az idei szezonunkat. Gyors autónk van, amivel képeske lettünk volna dobogós helyekért harcolni. A Mas és George esete egy szerencsétlen eset volt.”- árulta el Toto Wolff, aki szerint Lewis Hamilton képes volt Charles Leclerc tempójára is, de az incidensek miatt nem tudott jó eredményt elérni.