A Las Vegas-i Nagydíjat sokan kritizálták. Főleg a programja miatt. Kevin Magnussen üzent a kritikusoknak. A dán pilóta kijelentette. A kritikusok tartsák meg a véleményüket.

A Forma-1 a múlt hétvégén versenyzett először a Las Vegas-ban. Legalábbis 1981 óta először tért vissza az F1 az amerikai városba, de nem ugyanoda. A pilótáknak nagyon sok volt a kötelezettségük. A legnagyobb kritikus Max Verstappen volt, aki szerint 99% show és 1 százalékban szólt a versenyzésről az elmúlt hétvége. Kijelentette, hogy „bohócnak” érezte magát a bemutató alatt, és a hétvége folyamán tovább szidta az eseményt. Kevin Magnussen azt javasolta, hogy a Las Vegas-i Nagydíj kritikusai tartsák meg maguknak a véleményüket. A dán pilóta a 13. helyen zárt Las Vegasba és kijelentette, hogy nincs szükség a futamok kritizálására.

„Jó, ha van véleményed, talán tartsd meg magadnak. Mindenki elég jól fizetést kap az F1-ben. Jó életet élünk, és ez mind ennek köszönhető. Így több elismerést kellene mutatnunk a sport iránt.”- árulta el Kevin Mganussen.