Pár hónapja olvashattunk olyan híreket, miszerint Lewis Hamilton a Ferrarival, de a Red Bull-al is felvette a kapcsolatot. Az Abu Dhabi Nagydíj hétvégéje előtt a Red Bull csapatfőnöke, Christian Horner azt állította, Lewis Hamilton kereste fel a bikákat. A brit cáfolta. Hozzátette, hogy szerinte Max Verstappen nem szeretné, ha ők csapattársak lennének.

Az Abu-Dzabi Nagydíj hétvégéje előtt előkerült egy pár hónapja még pletyka szinten kezelt történet is. Christian Horner azt állította az Abu Dhabi Nagydíj hétvégéje előtt, hogy Hamilton felvette a kapcsolatot a bikákkal. Összejöhetett volna az álomcsapat? Hamilton tagadta, hogy ez igaz lenne, ehelyett azt mondta, hogy a Red Bull volt az, aki felvette a hétszeres bajnokkal a kapcsolatot. Verstappen Abu-Dzabiban nyilatkozva kijelentette, hogy nem okozna neki gondot, ha egy csapatban kellene versenyeznie a brit riválisával. Hamilton azonban nem hiszi, hogy Verstappen nyitott lenne az ötletre. Kijelentette, hogy Max Verstappen aktívan ellenzi azt a lehetőséget, hogy összeálljon egy csapatban a Forma-1- ben .

„Nagyon boldog lennék, ha Max ellen versenyezhetnék ugyanabban az autóban. Csodálatos lenne. De nem hiszem, hogy ő szeretné azt, ha mi csapattársak lennénk.”- állítja Lewis Hamilton. Már talán el is felejtette mindenki a Hamilton és a Red Bull körüli pletykákat. Hamilton mégis elővett egy régebbi történetet.

„Elővettem a régi telefonomat, amelyet most találtam otthon. Ez még a régi számom volt. Bekapcsoltam. Több száz üzenet érkezett, és rájöttem, hogy van egy Christian-tól is.”- emlékezett vissza a brit pilóta.