Az elmúlt hetekben beszámoltunk arról, hogy Lewis Hamilton is felkereshette a Red Bull-t. Természetesen a felek egymásra mutogatnak. A bikák szerint a hétszeres bajnok kereste fel őket. Hamilton szerint a Red Bull csapatfőnöke volt az, aki felkereste. Helmut Marko úgy véli, hogy Hamilton csapathoz való csatlakozása problémákkal járt volna.

A szezon végén felröppentek a pletykák arról, miszerint Max Verstappen és Lewis Hamilton csapattársak lesznek a Red Bullnál. Míg a hétszeres világbajnok maga tagadta, hogy bárki felvette volna vele a kapcsolatot a Red Bull táborában , Christian Horner csapatfőnök elárulta, hogy Anthony Hamilton édesapja a lehetőségeket kutatta. Ha meg tudnának egyezni, akkor a két bajnok tudna egymással dolgozni? Helmut Marko, a Red Bull tanácsadója szerint nem jönnének ki jól. Főleg a múltjuk miatt.

„Lewis és Max egy csapatban nem tudna együtt dolgozni. A 2021-es események még midig erősen bennük van.” -árulta le Helmut Marko, aki a 2021-es Brit Nagydíjra utalt. Lewis Hamilton meg akarta előzni Verstappen-t. A két autó összeért. A Red Bull pilótája a falba vágódott. Kórházba kellett szállítani.