Már csak egy hely maradt az F1-es rajtrácson. Sok találgatás után végre kiderült. A Williams bejelentette a jövő évi pilótapárosát. Mondhatjuk, hogy a 2024-es rajtrács változatlan marad.

A Williams megerősítette, hogy Logan Sargeant a debütáló éve után egy újabb szezont tölthet el a brit csapattal. Sargeant idén csatlakozott a Williamshez. Elég sok kihívással kellett szembenéznie. A szezon második felében többször összetörte autóját. A grove-i alakulat azonban úgy döntött, hogy egy újabb szezonra szerződteti az amerikai pilótát. Az újabb hosszabbítással 2024 év végéig várnak.

„Nagyon izgatott vagyok, amiért a 2024-es szezonban is a Williams Racingnél folytathatom. Már eddig is egy hihetetlen utazás volt. Hálás vagyok a lehetőségért, hogy pilótaként tovább fejlődhetek egy ilyen tehetséges és elkötelezett csapatban. Izgalmas terveink vannak a jövőre nézve, és alig várom, hogy hozzájárulhassak a csapat sikeréhez a következő évben.”- árulta el Logan Sargeant.

Sargeant egy ponttal zárta a szezont, amit a texasi Austinban az Egyesült Államok Nagydíján szerzett. A Williams a hetedik helyen zárta a szezont. 2017 óta ez a legjobb eredményük. James Vowles csapatfőnök a következőket mondta:

„Örülök, hogy folytathatom utunkat Logannel. Óriási tudásról tett tanúbizonyságot. Nagy nyomás nehezedett rá. Tökéletesen illeszkedik a csapatunkba. Nagyon bízunk a képességeiben, és hisszük, hogy együtt még nagyobb sikereket érhetünk el a következő szezonban.”- tette hozzá a Williams csapatfőnöke.