Alessandro Alunni Bravi, a jelenlegi Alfa Romeo csapat csapatképviselője elmondta, hogy „meglepő” nevet kaphat jövőre a csapata. Már csak napokat kell várni a bejelentésre.

2019-ben a Sauber csapat névadó szponzort kapott. Az Alfa Romeo névvel álltak rajthoz. Az együttműködés a 2023-as év végével befejeződik. Az istálló pedig új nevet fog kapni. Alessandro Alunni Bravi egy interjú keretében beszélt a csapat új nevéről, mely meglepő is lehet.

„December 10-én, ahogy kiadja az FIA a nevezési listát, természetesen mi is be fogjuk jelenteni a csapatunk új nevét. Szerintem meglepő lesz a név, és alig várjuk már, hogy elindítsuk a partnerségünket az új partnereinkkel. Igazán friss megközelítést fogunk alkalmazni a kommunikáció és a marketing szempontjából, és az Egyesült Királyságban fogjuk bemutatni az új autónkat. Az Alfa Romeo-val véget ér a partnerségünk. Új nevünk lesz 2024-re. Ahogy tudjátok, a Forma-1-ben a csapatnév egy külföldi kereskedelmi partnerségtől is függ, de ennél egyelőre nem szeretnénk többet elárulni.”- árulta el Alessandro Alunni Bravi.