A mexikói úgy érzi, kapcsolatuk fejlődött azóta, hogy 2021-ben először csatlakozott a csapathoz. Perez szerint jó viszonyban vannak Max Verstappen-el.

Sergio Pérez úgy véli, kapcsolata Max Verstappennel javult az előző évekhez képest. Segített a Red Bullnak kifejleszteni domináns Forma-1-es autóját. A mexikóinak sikerült második helyet szereznie a pilóták bajnokságában. A Red Bull pilótái először végeztek az egyéni bajnokságban az első és második helyen. Perez a kettejük kapcsolatáról beszélt.

„A kapcsolatunk nagyon jó. Nagyon sok versenyen együtt dolgozunk. részt veszünk az eligazításokon. Azt hiszem, minden simán ment. Időnként különböző irányokba haladtunk, de ugyanakkor határozottan ugyanazokat a dolgokat kértük. Szóval ez is pozitív volt a csapat számára. Ez a harmadik szezonunk együtt, szóval jó volt.”- kezdte Sergio Perez. Amikor arról kérdezték, hogy megy terülteken fejlődött, így válaszolt:

„A mérnökeimmel együtt sokat fejlődtem. Együtt megfejtettük, hogy hogyan maximalizálhatom az autó teljesítményét. Max egy másik szinten volt. Igazán lenyűgöző volt, ahogyan az autóval bánt. Nagyszerű volt látni. Persze mindenki szeretne az ő helyében lenni, de csak egy bajnok lehet.”- zárta a mexikói pilóta.


„.”