A Red Bull idén mindent megnyert, amit csak lehetett. 22 futamból 21-et ők vittek. Christian Horner kételkedik abban, hogy a Red Bull 2024-ben hasonló sikereket ér el.

Az RB19 az F1 történetének legdominánsabb szezonját produkálta. 22 futamból 21-et megnyert, 860 bajnoki pontot szerzetek. Először végeztek a pilótáik az első és második helyen az egyéni bajnokságban. Christian Horner kételkedik abban, hogy a Red Bull 2023-hoz hasonló sikereket érhet el 2024-ben. Szerinte jövőre nem lesz ekkora főlényük.

„Egyikünk sem tudta volna elképzelni így ezt a szezont. 22 futamból 21-et nyerjünk. Sprintből ötöt, és mindkét címet megvédjük. NAgyon sok rekordot megdöntöttünk. Ez azt jelenti, hogy a csapat nagyon jól működik. Ez nem csak az autó tervezése és működése, hanem a gyártás, a támogató funkciók, minden egyes részleg, a különböző típusú áramkörök és körülmények különböző kihívásaival, amelyekkel az év során szembesültünk. Megbízhatósági szempontból a Honda nagyon jó motort adott nekünk. Minden összeállít. Ez volt a legsikeresebb évünk. Kétlem, hogy ezt újra meg tudnánk ismételni. A csapat folyamatosan fejlődött. Mi pedig a tökéletességre, fejlődésre törekszünk. Szóval, még tudunk hova javulni.”- árulta el Christian Horner.