Sergio Perez szerződése jövőre lejár. Két pilóta is pályázhat a helyére. Christian Horner szerint a mexikói pilóta akkor teljesít jól, ha nyomás nehezedik rá.

A mexikói pilóta 2023 második felében nyomás alá került. Max Verstappen nyomába nem ért. A holland pilóta sorra nyerte a futamokat. Perez többször a középmezőnyben küszködött. Daniel Ricciardo és Yuki Tsunoda jövőre szeretne a Red Bull-nak bizonyítani és megmutatni mire is képesek egy előléptetésért. Horner az egész szezonban hangosan kiállt Perez mellett. Kijelentette, hogy 2024-ben több győzelmet vár a mexikói pilótától. Azt viszont leszögezte, hogy 2025-re még semmi sincs eldöntve. Perez-nek mindent meg kell tennie, hogy megtartsa ülését.

„Checo akkor teljesít jól, hogy nyomás nehezedik rá. Ezt láttam rajta a velünk töltött ideje alatt. Még nem tudjuk mi lesz 2025-ben. Most arra van szükségünk, hogy 2024-ben a lehető legjobban teljesítsen. Legtöbb pontot szerezze és futamokat nyerjen. Az biztos, hogy ha versenyképesebb lesz, nem engedhetjük meg magunknak, hogy nagy ellentét legyen közte és Max között. Tudja, hogy teljesítenie kell.”- árulta el Christian Horner.