Nico Hülkenberg idén tért vissza a rajtrácsra. A német pilóta nagyon erős szezont teljesített. A német pilótára már egy német autógyártó is felfigyelt.

A Haas a 2024-es szezont Kevin Magnussen-el és Nico Hülkenberg-el kezdik el. Az amerikai csapat az utolsó helyen zárta a 2023-as évet. Ennek ellenére erős szezonon vannak túl. Mindkét pilótájukat megtartották. Magnussen és Hülkenberg-nek is volt egy-egy erős versenye. Az Amerikai futamra vittek frissítést. De Hülkenberg-nek nem vált be. A régi autót kérte és kapta is meg. Steiner aggódhat? Hülkenberg szerződése 2024 év végén jár le és a németre az Audi is felfigyelt.

A svájci székhelyű csapat 2026-ban csatlakozik az F1-hez. Bíznak abban, hogy 2025-re el tudják szerződtetni a német pilótát. A német pilóta az év elején megerősítette, hogy tárgyalásokat folytattak az Audival. Úgy tűnt, hogy a tárgyalások nem vezetnek eredményre. A RacingNews365 több forrásból úgy értesült, hogy Hulkenberg a Sauber-től is ajánlatot kapott 2024-re. Mivel a Haas meghosszabbította a szerződését, így nem kellett sokat gondolkodnia.

A tavalyi szezon statisztikái magukért beszélnek. Az időmérőn 15-7-re, a versenyen 13-9-re, a pontokban 9-3-re verte Magnussen-t. Hulkenberg most ideális helyzetben van. Bár tudja, hogy nagy az érdeklődés a Sauber/Audi részéről, ráadásul megvárhatja a jövő év első futamait, hogy figyelje a Haas fejlődését.