A hétszeres bajnok, Michael Schumacher korábbi menedzsere azt mondta, hogy a német síbalesete után feladta a reményt, hogy egykori védencét láthassa.

Schumacher akkor 14 éves fiával, Mickkel síelt a francia Alpokban. A hétszeres bajnok síléce egy sziklán fennakadt és elesett. Beverte a fejét. Sérülései súlyosak voltak. Annak ellenére is, hogy sisakot viselt. Ennek lassan 10 éve. Ez volt a hétszeres világbajnok utolsó nyilvános megjelenése. A Ferrari egykori pilótája egészségi állapotát a családja titokban tartja.

Michael Schumacher menedzsere kénytelen továbblépni. A balesete óta kevesen láthatták Schumachert. Willi Weber, aki sajnálja, hogy nem látta. Amikor a hétszeres bajnok kórházban volt, akkor sem látogathatta. Ez eléggé elszomorította. Willi Webber a következőket mondta:

„Ha most Michaelre gondolok, sajnos már nincs reményem arra, hogy újra találkozzunk. Tíz év után nincs pozitív hír. A hivatalos dokumentumfilmben Corinna és Mick érzelmes kijelentéseket tett. Még mindig nem tud járni vagy beszélni. Természetesen sajnálom, hogy nem látogathatom. Magamat hibáztatom. Meg kellett volna látogatnom Michaelt a kórházban. A balesete után nagyon szomorú voltam. Megütött a hír. Gondolhatjátok. Egy idő után Corina már szinte senkit nem engedett a közelébe. Egy idő után el kellett engednem Michael-t. Még három-négy évvel később is, akik felismertek, folyamatosan azt kérdezték tőlem: „Te vagy Schumacher volt menedzsere. Hogy van Michael?” Aztán abbahagytam a magyarázkodást, és arra gondoltam: „Miért nem kérdezi senki, hogy vagyok? Úgy gondolom, hogy Michael szerette volna bevinni a fiát az F1-be és úgy egyengetni a pályáját, mint én az övét. Ha a fia mellett lett volna, akkor Guenther Steiner nem szórakozott volna Mick-el és kapott volna másik lehetőséget egy új csapatnál.”- árulta el Willi Webber.