A McLaren pilótája úgy érezte, hogy Forma-1-es pályafutása egyik legjobb szezonját tudhatja maga mögött. Még annak ellenére is, hogy idén kihívásokkal kellett szembe néznie.

A McLaren pilótája hét dobogós helyezést ért el a 6. helyen a pilóták bajnokságában. Max Verstappen után ő volt a második olyan pilóta, aki a nyári szünetet követően a legtöbb pontot szerezte. Nick Heidfeld és Norris az, aki a legtöbb dobogós helyezést szerezte, de futamot egyikük sem nyert. Norrisnak erre lesz még lehetősége.

„A szezon fele óta magabiztosabbnak éreztem magam, és úgy érzem, hogy a legtöbbet hoztam ki az autóból, különösen a versenyeken. Túl sok hibát követtem el a kvalifikáción, ami szerintem nyilvánvaló volt, és elismertem. De határozottan úgy gondolom, hogy valaha is a legjobb versenyeimet vívtam. Hiszem, hogy a McLaren továbbra is képes megfordítani a dolgokat. Ez volt az az év, amelyre szükségünk volt, és a csapatnak bizonyítania kellett. Az eleje nehéz volt, mert azt hittem, hogy egy egész évig fog tartani. Nem tudtuk, mennyit fogunk fejlődni. Természetesen azt mondtuk, hogy egy kicsit türelmesek leszünk, és jön néhány frissítés. Az elmúlt években nem javultunk ennyit eg frissítéstől. Az idei év pont az ellenkezője volt, és szinte nagyobb javulásnak bizonyult, mint amire számítottunk.”- árulta el Lando Norris.