Arthur Leclerc, a Ferrari akadémiájának tagja, de már nem sokáig. Charles Leclerc öccse jövőre már nem lesz a Ferrari akadémiájának tagja.

A Ferrari F1-es pilótája, Charles Leclerc testvére a következő szezonra elhagyja az akadémiát, de „a Ferrari család része marad”. Leclerc 2020-ban lett a Ferrari juniorja, azóta a Formula Regionális Európa-bajnokságban második helyet szerezte meg. Ázsia regionális bajnoka, az FIA Forma-3 futamgyőztese idén távozik a Ferrari akadémiájáról.

Az akadémiáról távozik James Wharton is, aki 2020-ban megnyerte a Ferrari Pilóta Akadémia első felderítő világdöntőjét. 2023-ban megnyerte az F4-es Egyesült Arab Emírségek címét, és negyedik lett az olasz Forma-4-ben. Az akadémián maradók közé tartozik Aurelia Nobels és Maya Weug, akik 2024-ben mindketten az F1 Academy sorozatban fognak versenyezni. Marco Matassa távozik a Ferrari Pilóta Akadémia éléről. 2018 óta töltött be ezt a szerepet. Helyét Jock Clear veszi át.

Clear a Ferrari pilótaedzőjeként dolgozott, miután 2015-ben csatlakozott a Ferrarihoz. 1989 óta dolgozik az F1-ben. Ekkor csatlakozott a Benettonhoz. Később a Williamsnél Jaques Villeneuve, a Brawn GP-n pedig Rubens Barrichello mérnökként dolgozott. A Mercedesnél Lewis Hamilton és Michael Schumacher teljesítménymérnöke is volt , mielőtt a Ferrarihoz igazolt volna.

A Ferrari akadémiája jövőre hat taggal folytatja a munkát – második legelőrébb tartó pilótájuk a boszniai származású svéd, Dino Beganovic, aki az F3-ban bontogatja szárnyait. Rafael Camara és a 19 éves hölgyversenyző, Maya Weug a Formula Regionalban, Tuukka Taponen és Aurelia Nobels pedig az F4-ben élvezhetik továbbra is a maranellóiak támogatását.