Christian Horner nem zárta ki annak a lehetőségét, hogy meghosszabbítják Sergio Perez szerződését. Viszont ehhez nagyon jól kell teljesítenie 2024-ben.

Sergio Pérez idén több futamon meg sem tudta közelíteni Max Verstappen teljesítményét. A holland pilóta kétszer annyi pontot szerzett, mint a mexikói kollégája. Az pedig biztosan beszédtéma lesz, hogy kit fog választani a bikás csapat 2024 után Max Verstappen mellé. Jelölt több is akadhat. Daniel Ricciardo nyíltan Perez helyére pályázik, de ha jól teljesít, Cunoda Juki is. Christian Horner csapatfőnök a BBC-nek leszögezte. Csapaton belül még nem beszélnek arról, hogy leváltják Perez-t.

„Ezt az ülést Checo veszítheti el. Ő a versenyzőnk 2024-re, és ha nagyszerű munkát végez jövőre, akkor nincs akadálya annak, hogy hosszabbítsunk vele 2025-re. De kizárólag azon fog múlni, mit ér el a szezon nagy része során. Vannak lehetőségeink. Nagy az érdeklődés a csapaton kívülről is, szóval amíg versenyképes vagy, luxus helyzetben vagy, és időt hagyhatsz erre.”- árulta el Christian Horner.