Lewis Hamilton is kihasználja a téli szünetet. A Mercedes hétszeres világbajnok extrém sportokat űzött, ami a főnökét, Toto Wolffot aligha tölti el nyugalommal.

A 2023-as szezon már november végén befejeződött. A pilóták a szezon után szabadságukat tölthetik. A hétszeres bajnok, Lewis Hamilton például ejtőernyőzni ment. Ennek Toto Wolff ennek biztos nem örült. Az F1-es csapatok nem szeretik, ha a pilóták a téli szünetben olyan sportot úznek, amiben megsérülhetnek.

Max Verstappen (Red Bull) a szezon lezárulta után betegséggel küszködött, a napokban pedig egy esküvőn járt, méghozzá az egykori F1-es pilóta Nelsinho Piquet menyegzőjén. A Red Bull pilótájának sikerült magára haragítania párját, Kellyt, aki egyébként a vőlegény testvére. Verstappen látványosan örült neki, hogy nem a barátnője kapta el a menyasszony által eldobott csokrot. Ezt a brazil modell nem nézte jó szemmel.

Charles Leclerc a közösségi médiába felöltött képe alapján síelni ment. Sergio Pérez az edzőteremben készült videóval rukkolt elő. Valtteri Bottas (Alfa Romeo) is az aktív kikapcsolódás mellett döntött, Ausztráliát és Kaliforniát is megjárta. Lando Norris a Paris Saint-Germain stadionjában mutatta meg, hogy a labdakezeléshez is ért.

Alexander Albon szombaton a West Ham United–Manchester United angol bajnoki mérkőzésről jelentkezett be, azelőtt pedig Thaiföldön töltötte az idejét. Nico Hülkenberg a főnökétől, Günther Steinertől kapott ajándékkal szeretett volna eldicsekedni. Bár mint mondta, jövőre egy kis segítség elkelne neki a vásárlásnál.