A Haas főnöke, Guenther Steiner meg van győződve arról, hogy a csapat 2024-ben a kihívásokkal teli 2023-as szezon ellenére is a középmezőny élére tud majd felkapaszkodni.

A Haas idén az utolsó helyen végzett a konstruktőri bajnokságban. Történetük során másodszor végeztek a tabella legalján. Az amerikai csapat a hazai versenyükre frissítéssel készült, amit nem hozott azonnal változást. Magnussen 10. lett Szingapúrban. Azóta egy pontot sem szereztek. A Haas csapatfőnöke, Guenther Steiner nem aggódik. Szerinte jövőre képesek lehetnek a középmezőny elején végezni.

„Minden lehetséges. Mindenki jó helyen van: anyagilag, üzletileg, technikailag. Idén az utolsó helyen végeztünk, de jövőre a középmezőny élén is végezhetünk. Jövőbeli célok? Siker. Visszatérni a középmezőnybe.”- árulta el Guenther Steiner. Arra a kérdésre, hogy mit ért el a csapat az új megjelenésű autóval, azt válaszolta: „Semmit. Ez kijózanító és riasztó. Ezt nem tudod letagadni. Őszintének kell lennünk önmagunkhoz, és be kell vallanunk, hogy nem felel meg az elvárásainknak. Sokat dolgoztunk az új autón és semmi sem változott. Most azon dolgozunk, hogy jövőre jobban teljesítsünk. Levontuk-e a tanulságot az idei szezonból? Ezt nem mondhatom teljes bizonyossággal, de kicsit jobban kell dolgozunk. Nem szeretnénk, hogy ez az év megismétlődjön.”- zárta a Haas csapatfőnöke.