Yuki Tsunoda-t egyesek kapcsolatba hozták az Aston Martinnal. Ő azonban tagadta, hogy bármilyen kapcsolata lenne a brit csapattal. Tsunoda a Red Bull ülésének megszerzésére koncentrál.

Yuki Tsunoda tagadta azokat az állításokat, amelyek összefüggésbe hozták őt az Aston Martin-al. A japán pilóta csak a Red Bull ülésének megszerzésére koncentrál.

Tsunoda 2024-ben negyedik szezonjár kezdi majd el az AlphaTauri-val. Az idei évet erősen zárta. A Honda viszont 2026-ban az Aston Martin partnere lesz. Tsunodát a silverstone-i csapat potenciális versenyzőjeként tartják számon. A japán versenyző cáfolta azokat a híreket, miszerint az Aston Martin-hoz szerződne. Reméli, hogy a közösségi médiában terjesztett pletyka nem rontja az esélyét a Red Bull-nál.

„Remélem, hogy nem csökken az esélyem. Nem akarom, hogy a Red Bull félreértse. Nem koncentrálok az Aston Martin-ra, vagy másra. Az AlphaTaurinál vagyok. 18 éves korom óta a Hondánál. Arra a Red Bull-nál végzett munkára kell koncentrálnom. Remélhetőleg nem értik félre ezeket a dolgokat, és remélhetőleg tényleg számítanak rám a jövőben. Ha jól teljesítek, akkor én vagyok a pilóta, aki lehetőséghez juthat. Ha meg tudom mutatni mire vagyok képes, akkor több figyelmet kapok. Meg kell mutatnom mire vagyok képes. Meg kell győznöm őket arról, hogy jó pilóta vagyok és megérdemlek egy lehetőséget. A Honda csak azt akarja, hogy egy japán pilóta sikere legyen. Nem érdekli őket, hogy melyik csapatban. Nyilvánvalóan szerencsések lennénk, ha együtt dolgozhatnánk ezért a sikerért, de ha nem, akkor ez nem érdekli őket.”- árulta el Yuki Tsunoda.