A Ferrari, a Williams és a Sauber után az Aston Martin is nyilvánosságra hozta a 2024-es autóbemutatójának dátumát melyre Silverstone-ban kerül majd sor.

Az Az Aston Martin a negyedik csapat, akik nyilvánosságra hozták a 2024-es autóbemutatójának dátumát. Az AMR24-et egy silverstone-i eseményen mutatják be. Február 12-én kerül majd sor a leleplezésre. Alig több mint két héttel az új szezon kezdete előtt.

Fernando Alonso és Lance Stroll vezeti majd a brit csapat két versenygépét. Felipe Drugovich pedig teszt- és tartalékpilótája lesz 2024-ben. A csapat az AMR23 sikerére kíván építeni, amely hét dobogós helyezést ért el Alonso révén. Ez lehetővé tette számukra, hogy az ötödik helyen zárják a 2023-as konstruktőri bajnokságot.

Rajtuk kívül már a Ferrari, a Williams és a Sauber is bejelentette az autóbemutató dátumát. A Ferrari egy nappal később, február 13-án, valamint a Williams és a Sauber, akik február 5-én leplezi le az új autót. A szezon első versenye Bahreinben, március 2-án lesz, a szezon előtti tesztekre február 21. és 23. között kerül sor.