Guenther Steiner örömmel látná Adrian Newey-t a Haas főmérnökeként. Szerinte Kevin Magnussen-nek és Nico Hülkenberg-nek is tudna olyan autót építeni, amivel nyerne a dán vagy a német pilóta.

A Red Bull a 2023-as szezonban dominált az F1-ben. 22 versenyből 21-et megnyertek. Egyedül Szingapúrban gyengélkedtek. Ezt a versenyt Carlos Sainz nyerte meg a Ferrarival. A Red Bull kényelmesen vezette a konstruktőri bajnokságot. Kétszer annyi pontot szerzett, mint a második helyen végző Mercedes. Velük szemben a Haas a tabella végén zárta az évet.

Nem meglepő tehát, hogy a Red Bull tervezőguruja, Adrian Newey, aki a Red Bull előtt bajnok autókat tervezett a Williams és a McLaren számára, Guenther Steiner képzeletbeli listájának élén áll. Ki az, akit a csapathoz szerződtethetne, ráadásul ingyen? Steiner így válaszolt:

„Adrian Neweyt hoznám a csapatba. Biztos vagyok benne, hogy olyan autót tud készíteni, amellyel nyernénk. A válasz teljesen nyilvánvaló. Ha lenne egy „Red Bull-unk, akkor Nico és Kevin is nyerne futamokat.”- árulta el Guenther Steiner.