Míg az F1-es verseny még nem indult el. A pályák üresek. Szinte mondható, hogy a téli álmukat alusszák. Több pályát belepett a hó és olyan képeket láthattunk róluk, ahogy ritkán látjuk.

Szánkózhat az Eau Rouge-on, vagy síelhetünk az osztrák pálya egyes kanyarjánál. Milyen lehetőségek rejlenek a havas F1-es pályákon? Tekintsük meg.

Zandvoort

Bár még várnunk kell (és reménykednünk!) egy darabig, amíg a zandvoorti pályát jókora hó borítja. A Red Bull Racing már fehér dűnékről álmodik.

Spa-Francorchamps

Ez egy álom, vagy egy rémálom? Havas verseny a Spa-Francorchamps pályán? Annak az esélye, hogy ez valaha is megtörténjen, egyenlő a nullával, de soha ne mondd, hogy soha. Mindenesetre az Eau Rouge feletti vastag hóréteg gyönyörű. Így néz ki a spa-i pálya télen:

Red Bull Ring

Ausztriában gyakran láthatunk havat. Hó lepre a Red Bull Ringet is.

Barcelona-Catalunya

Barcelonában a hó valamivel kevésbé gyakori. Ezért is volt egyedülálló, amit 2018-ban láthattunk. A februári tesztnapon havas volt a spanyol pálya.

Suzuka

Végül a suzukai pálya. A Japán Nagydíj önmagában is látványosság. Képzeljük el a japán pályát fehérben. Mindenesetre az alábbi képek nem hazudnak…