A felvetések közepette, miszerint Max Verstappen Forma-1-es autóit az ő igényeinek megfelelően építi a Red Bull, a holland kijelentette, hogy neki is alkalmazkodnia kell a bikák autóihoz.

Verstappen tavaly és 2022-ben is dominált az F1-ben. A versenyek 77 százalékát megnyerte. Sokak szerint a holland stílusára épít autót a Red Bull. Sergio Perez, Alex Albon és Pierre Gasly meg sem tudta közelíteni a háromszoros bajnok tempóját. A Forma-1 háromszoros világbajnoka, Max Verstappen kijelentette, hogy alkalmazkodnia kell a Red Bull által épített autókhoz.

„Amikor az emberek azt kérdezik tőled: „Mi a vezetési stílusod?”, nem tudom megmondani, mert arról van szó, hogy alkalmazkodni kell bizonyos helyzetekhez, vagy arról, hogy az autó mit szeret. Mit akarok? Több tapadást akarok. Sok dolog van, amit szeretne, néhány dolog nem reális. Szóval, csak alkalmazkodok ahhoz az autóhoz, amit kapok. Egész évben a csapat csak frissítéseket alkalmaz az autón, hogy gyorsabb legyen. Nem azért, hogy megpróbáljanak követni egy bizonyos egyensúlyi irányt vagy bármi mást. Elégedett vagyok az autó viselkedésével, de ha az autó egy kicsit alulkormányzottabb, akkor ehhez kell igazítanom a vezetésemet. Ha túlkormányzott, akkor ahhoz kell alkalmazkodnom. Szerintem teljesen rendben volt. Néhány versenyen egyébként is nagyobb a túlkormányzottság vagy az alulkormányzottság.”- árulta el Max Verstappen.