Még el sem kezdődött a szezon. Az autókat sem mutatták be, de David Croft szerint van egy pilóta, akinek szavai az idei autó lassúságára utalhatnak.

A birminghami Autosport International Show főszínpadán fellépő, a Sky F1 kommentátora, David Croft szerint a Mercedes és Lewis Hamilton fel tudná venni a harcot Max Verstappen-el. Bízik abban, hogy a német csapat küzdhet majd a Red Bull-al. Az egyik csapat pilótája viszont már most azt hangoztatta, hogy lassú lehet a 2024-es versenygép. Még nem tudom, ki van jó formában

„Tehát az igazi reményem ebben az évben, hogy valóban olyan Mercedes autót kapunk, amely egy kicsit jobban fel tudja venni a harcot a Red Bull-al. Nem tudom mi zajlik a színfalak mögött. Ezen a területen még egy kerék sem fordult el. Esteban Ocon azt mondta, hogy szerinte az Alpine egy kicsit lassú. Nekem ezt mondta karácsony előtt. Nem tudom ki lehet nagyon jó formában. t a Red Bull nyilvánvalóan tisztességes formában lesz, mert a tavalyi autón csak finomítottak. De akkor ott van a Ferrari, aki azt mondja, hogy az autójuk 95 százalékkal más lesz, mint tavaly. Szóval csak az ég tudja, mit kapunk a Ferraritól. Ott van az Aston Martin, akik tavaly év elején nagyon jók voltak. Az év közepére visszaestek. Nekik vissza kell térünk oda, ahol év elején voltak. A Mclaren fantasztikus. Hihetetlen módon fejlődtek. Három futam után a bajnokság alján voltak. A szezon végén ők versenyeztek Max-al.”- árulta el David Croft.