A Red Bull tavaly hamar leállította a 2023-as autó fejlesztését és 2024-re koncentrált. Egyes hírek szerint jelenleg már 2025-re koncentrálnak. A Forma-E világbajnoka, valamint a teszt- és tartalékpilóta baljós jósaltokba bocsátkozott.

Lehet a Red Bullnak egy újabb domináns szezonja, és felülmúlhatja a 2023-as szezonját? Tavaly 22 versenyből 21-et megnyertek. Azt hihetjük, hogy ezt nehéz lenne felülmúlni. Max Verstappennek zsinórban 11 futamot nyert és ezt kellene megismételnie. 12 pole-t szerzett. Sergio Perez csak két futamot nyert. Idén javulnia kell ahhoz, hogy megtarthassa ülését. A Red Bull teszt- és tartalékpilótája, és mellesleg a 2023-as Forma-E bajnoka arra számít, hogy a csapat ott folytatja, ahol 2024-ben abbahagyta.

„Ismét rendkívül gyors versenyautót kaptunk a Red Bull csapatánál. Elvárnám, hogy újra bajnokok legyünk, hacsak valaki, mint a Ferrarinak vagy a Mercedesnek nem sikerül egy másodpercet találnia. Szerintem elég unalmas szezon lesz az F1-ben, valószínűleg Max dominál 2024-ben is.”- mondta Dennis a The Mirrornak nyilatkozva .

Dennis elismeri, hogy a Red Bull elég korán abbahagyta a sikeres RB19 fejlesztését, hogy a hangsúlyt a 2024-es versenygépre. „Hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem fordítottuk túl gyorsan a figyelmünket a 2024-es autóra. Semmilyen fejlesztést nem végeztünk a 2023-as autón Szingapúr után. Max annyira dominál az F1-ben, hogy a Fornula-E sorozat nézettsége nőtt.”- zárta gondolatát Dennis.