Miközben a Mercedes szeretne visszatérni a győztesek útjára, a csapatfőnök, Toto Wolff szerződése is lejárt. A német csapat vezetője azonban meghosszabbította szerződését. Így továbbra is az istálló élén maradhat.

A RacingNews365 értesülései szerint Toto Wolff új többéves szerződést írt alá a Mercedesszel. A megállapodás három évre szól. Így Wolff továbbra is a Mercedes élén marad.

Az osztrák a második leghosszabb ideje ülhet a csapatfőnöki székben. A Red Bull csapatfőnöke, Christian Horner mögött a második, aki már hosszú évek óta vezethet egy csapatot.

Wolff, aki 2013-ban csatlakozott a Mercedeshez. 33 százalékos részesedéssel rendelkezik a csapatban, és győzelemre vitte a csapatot a hibrid korszakban. A Mercedes 2014 és 2020 között mindent megnyert. Az új műszaki előírások 2022-es bevezetése óta azonban a Mercedes visszacsúszott a konstruktőrök bajnokságban.

Az elmúlt két szezonban mindössze egy nagydíjon sikerült győzniük. A 2022-es és a 2023-as konstruktőri bajnokságban harmadik, illetve második helyen végzett. A Mercedes tavaly bejelentette, hogy a 2025-ös szezon végéig meghosszabbította Lewis Hamilton és George Russell szerződését. idei autójukat február 14-én mutatják majd be.