A korábbi F1-es pilóta, Ralf Schumacher úgy véli, Lando Norris lehet az, aki felveszi a harcot Max Verstappennel a 2024-es F1-ben. Sokan úgy gondolják, hogy idén a Mclaren veheti fel a harcot a Red Bull-al.

Verstappen idén is harcba szállhat a bajnoki címért. A holland pilóta a favorit. Legutóbb 22 nagydíjból 19 győzelmével megszerezte harmadik világbajnoki címét. Verstappen és Red Bull csapata, akik egy kivételével minden futamot megnyertek. A rivális McLaren, Ferrari és a Mercedes egy jobb szezonban reménykedik.

Az egyik csapat, amelyen felfigyelt Verstappen, a McLaren , amely a Red Bull legkövetkezetesebb fenyegetésévé vált. Az MCL60 az egyik leglassabb autóként indította a 2023-as évet. A szezon végére kilenc dobogós helyezést értek el, mivel hatalmas teljesítménynövekedést produkáltak. Norris hétszer, Piastri kétszer állhatott pódiumra. Schumacher szerint Norris-nak az időmérőn kell javulnia. Nehéz lesz Verstappen-t megállítani, de Schumacher szerint Norris-nak sikerülhet.

„Mint tudjuk, minden az autón múlik. A Mercedes-nek bizonyítania kell. Tavaly nagyon rosszul teljesítettek. Mjad meglátjuk, hogy idén mire lesznek képesek. A Mclaren lehet az, aki felveheti a harcot a Red Bull-al. Bevallom, hogy én nagyon szurkolok Oscar-nak. Szerintem elképesztő a kvalifikációs teljesítménye, soha nem hibázik, és mindig ott van. Szóval nagyszerű. A futamokon kell még javulnia. Lando pedig egy csodálatos versenyző, de talán néha egy kicsit túl sokat akar az időmérőn. És szerintem ő lehet az, aki kihívja Maxot, ha az autó elég jó lesz 2024-ben.”- árulta el Ralf Schumacher.