A korábban AlphaTauri néven ismert csapat 2024-től a Visa Cash App RB nevet viseli. Ezt egy hosszú és bonyolult folyamat előzte meg. Mi is történt?

Az új identitás körüli folyamat már egy ideje ismert volt. Az olasz csapat névváltoztatása már egy ideje tudhattuk. Az AlphaTauri csapatfőnöke, Franz Tost is távozott a csapattól és több kulcsember is. A lengyel ORLEN cég már felkerült az AlphaTauri szponzori listájára az előző szezonban, de ez lesz a címadó szponzor. De ez végül meghiúsult. Később a Hugo Boss-val hozták össze az olasz csapatot. Végül ez is meghiúsult. Végül a Visa és a Cash App lett a befutó.

A Cash App, egy olyan alkalmazás, amiről utalást lehet kezdeményezni. A Red Bull szorosan együttműködik a hitelkártyáiról ismert Visa márkával. 2024-től az AlphaTauri új csapatneve lett. Úgy tűnik, Hugo Boss sem teljesen került ki a képből.A márka nagyon könnyen felkerülhet a Visa Cash App RB autóra piros betűkkel, és ruhaszponzorrá válhat. Az ORLEN is szponzor marad. A Red Bull és a Visa Cash App RB között szorosabb kapcsolat lesz. A Red Bull testvércsapata annyi alkatrészt vásárol a bikáktól, amennyit a szabályok megengednek.