Fernando Alonso megmutatta, hogy még mindig gyors és nagyon jó pilóta. Az Aston Martin volánja mögött rekem formában versenyzett a 2023-as szezon első felében. Vajon 2026-ban is rajthoz áll?

Stefano Domenicali, a Forma-1 vezérigazgatója elismerte, hogy nem biztos abban, hogy Fernnado Alonso még versenyezni fog 2026-ban, amikor a madridi pálya debütál az F1-ben. Domenicali elismerte, hogy „kihívást jelenthet Fernandónak”, ha sikerül a rajtrácson maradnia. Alonso 45 éves lesz az első madridi futam idején. Ha nyerne egy futamot, akkor megdöntetné a két futamgyőzelem között eltelt időt. Domanicali viccelődve nyilatkozott az AS- nek:

„Elképzeled, hogy Fernando nyer Madridban? Csak arra tudok gondolni, hogy ez megtörténhet az első madridi futamon.”- árulta el Stefano Domenicali. Alonso azt mondta, hogy ha nem lesz az F1-ben, akkor majd megnézi a tévében. Maga részéről azt mondta, szívesen versenyezne Madridban, ha még mindig a rajtrácson lesz.

„Örülök, hogy Barcelonában versenyezhetek, és Madridban is – ha itt leszek 2026-ban. Ha nem leszek itt, akkor nézem a tévében.”- árulta el Fernando Alonso a médiának, köztük a RacingNews365-nek.