Lando Norris meghosszabbította szerződését és a következő években marad a Mclaren pilótája. Ezzel minden pletykát elhallgattatott. Norris-t sokszor a Red Bull-al hozták hírbe.

A brit pilóta körül nagyon sok pletyka keringett. Végül tegnap, azaz pénteken jött a bejelentés. Meghosszabbította szerződését. Lando Norris úgy érzi, hogy hűséggel „tartozik” a McLaren-nek.

Szerződése 2025 év végén járt volna le. Így 2026 év végéig marad a Mclaren pilótája. Norris így elhallgattatta azokat a pletykákat, miszerint a Red Bull is lecsaphat rá és Max Verstappen csapattársa lehet. Christian Horner és Helmut Marko megjegyzései alapján érdeklődtek a brit pilóta iránt. A hosszabbítás hivatalos bejelentése után Norris a következőket mondta:

„Mindig is meg akartam győzni arról, hogy a jövőm McLaren-nél van. Természetesen az utóbbi időben átmentünk néhány nehezebb éven, és 2020, 21, 22 és 23 eleje között a dolgok határozottan nem úgy alakultak, ahogy reméltük. Sok minden megváltozott. Csak arra koncentrálok, amire kell. A Mclaren-el szeretnék bajnok lenni. Ők vittek be az F1-be, és megadták ezt a lehetőséget, szóval bizonyos szempontból úgy érzem, hogy tartozom nekik. Egy nagy család tagja vagyok és jól érzem magam itt. Ez is része a dolgoknak. Nem akarok más csapathoz igazolni. Szóval mindenképp meg kell fontolnom ezeket a szempontokat. Egy család tagja vagyok és izgatottan várom a folytatást. Úgy gondolom, hogy ez volt a legfontosabb tényező ebben az egészben, és úgy döntöttünk, hogy megnézzük, hová vezet a közös utunk.”- árulta el Lando Norris.”Remek érzés Papayában maradni. A McLarennél nőttem fel, és otthon érzem magam itt. A csapat olyan számomra, mint a család. Az eddigi utazás izgalmas volt. Voltak hullámvölgyeink, de a tavalyi szezon megmutatta, hogy vissza akarunk térni a versenyzésbe, a rajtrács elejére. Zak [Brown, a McLaren vezérigazgatója], Andrea [Stella, csapatfőnök] és az egész csapat munkája az elmúlt évben hihetetlen volt. Bízom benne, hogy a McLarennel a győzelemért küzdök. Sok szép emlékünk lehet még. A következő években folytatjuk a kemény munkát a Mclaren-el.”-zárta.