Lewis Hamilton úgy véli, hogy sokkal boldogabb annál, ami 2007-ben volt. A Mercedes pilótája elárulta, hogy mennyit változott a debütáló évéhez képest. A hétszeres bajnok már a 18. szezonját kezdheti el az F1-ben.

A hétszeres világbajnok 2007-ben, a McLarennel debütált. Az Ausztrál Nagydíj volt az első versenye az F1-ben. Akkor Fernando Alonso csapattársa volt. Első évében sikerült a bajnoki címért harcolnia, de egy ponttal kevesebbet szerzett. 2007-ben Kimi Raikkönen lett a világbajnok. Ezt követően a McLarennél maradt, és 2008-ban megszerezte első bajnoki címét, de hat évet várnia kellett az újabb cim megszerzésére. 2014-ben már a Mercedes volánja mögött szerzett bajnoki címet. Mi a legnagyobb különbség a mostani és az akkori Hamilton között? A hétszeres bajnok így válaszolt:

„Legalább tizenhat év.”- mondta nevetve.”2007-ben még csak 22 éves voltam. Szinte egy szentimentális gyerek. Nem sokat tudtam még a világról, legfeljebb utaztam egy kicsit. Akkor felfedezed, hogy ki vagy, ki szeretnél lenni. Mostanra már tudom, mit akarok az élettől. Mindenesetre sokkal boldogabb ember vagyok, mint akkor. Soha nem gondoltam volna, hogy a Forma-1-ben eltöltött hosszú idő után még mindig ugyanazt a szeretetet fogom érezni a sport iránt. Ez egy gyűlölet-szerelem kapcsolat. Néha jobban szereted, mint máskor. Azt hiszem, eljön az idő, amikor elegem lesz belőle. De a szeretet még mindig meg van.”- árulta el Lewis Hamilton.