Max Verstappen jelenleg nagyon sikeres az F1-ben. Három év alatt háromszor lett világbajnok. Több rekordot is megdöntött. Sikerei láttán Lewis Hamilton üzent a hollandnak. Tanácsokat adott Max Verstappennek a holland erős Forma-1- es sikerei közepette.

Verstappen uralta a tavalyi szezont. Az idei évre is mondhatjuk, hogy a holland a favorit. Csak Hamilton és Michael Schumacher áll Verstappen előtt. Hamilton hét címet tudhat maga mögött. Az elmúlt két szezonban nem tudott az élmezőnyben versenyezni. A Mercedes teljesítménye visszaesett. A brit a Formule1.nl- nek nyilatkozva azt tanácsolta Verstappennek, hogy ne változzon az F1-hez való hozzáállásán.

„Csináld tovább, amit csinálsz, azt mondanám. Remekül csinálja azt, amit csinál.”- árulta el Lewis Hamilton. amilton és Verstappen mellett az élvonalbeli pilóták között van Fernando Alonso is, aki a 21. F1-es idényébe lép idén. Ők hárman az F1-es rajtrács legjobb pilótái? Erre Hamilton így válaszolt:

„Szerintem nem csak mi, hanem az összes versenyző a Forma-1-ben nagyon jó pilóta. Különböző okok miatt. „Más nevelés, más lehetőségek, más kihívások. Sok hasonlóságot látok a versenyzőkben. Azt hiszem, hogy Max-al és Fernando-val egy közös van bennünk. Mind a hárman versenyképesek vagyunk. A végsőkig elmegyünk, hogy eléjük azt, amit szeretnénk. Milyenek ők, mint emberek? Arról nem tudok mit mondani. Csak a Forma-1-es világból ismerem őket. Nem szoktam meglátogatni őket.”- zárt a hétszeres bajnok.