Február 5-én a Williams és a Satake Sauber is bemutatta a 2024-es versenygépét. A Williams volt a második, a Stake a harmadik olyan csapat, akik lerántották a leplet az idei autóról.

A mezőnyből második csapatként a Williams is bemutatta a 2024-es autójának új dizájnját. A Williams maradt a sötétkék színnél, de mégis módosult külsővel debütált. A Williams F1-es csapat a Puma egyik New York-i üzletébe hirdette meg hivatalos évnyitóját. Az autó színe sötétkék maradt, de oldalról nézve több benne a fekete árnyalat. Emellett az autón a vörös-fehér csíkok teszik elegánsabbá. „Tetszik. Némiképp változott a tavalyihoz képest. És van rajta pár új szponzor is. Letisztult” – mondta Alexander Albon az új megjelenésről.

A tavaly még Alfa Romeo néven ismert csapat, a Stake F1 Team is bemutatta a 2024-es versenygépét, mely teljesen új külsőt kapott. Nevet és arculatot is váltottak. Angliában leplezték le a 2024-es új dizájnjukat. Magyar idő szerint 20 órától tartotta a londoni autóbemutatóját. Az előző éveket Alfa Romeo néven végigversenyző gárda az Audi 2026-os hatalomátvételét várva úgy döntött, a hátralévő két évre eladja a névhasználati jogot két támogatójának, a Stake-nek és a Kicknek, hogy némi extra bevételre tegyen szert, miközben a gyári átalakulásra készül.

Az új név nem tettszett elsőre mindenkinek. A bemutató előtt előzetesen kiszivárgó képekből már látszott, az év eleji közösségi médiás kampánynak megfelelően a fekete és az élénkzöld kombináció lesz a hinwiliek 2024-es hivatalos színe. C44-es gépük névadásával megtartották ugyan a sauberes hagyományokat, a dizájn egyáltalán nem lett hagyományos.