Megvan a csapat neve, de időnként ez változni fog. A Stake-Sauber sajátos megoldással oldalán meg a problémáját. Miért változik az istálló neve a szezon során?

A Hinwill-alapú csapat Stake F1-ként kezdi el majd az évet. Az új név több országban problémát jelent. A Stake Sauber csapatának képviselője, Alessandro Alunni Bravi elárulta, hogy a csapat nevét Kick Sauberre változtatja azokon a versenyeken, ahol tilos a szerencsejátékok reklámozása.

Miután a Stake F1-et adták meg a névként, és a Kick-et az alváz címeként, kérdések merültek fel azzal kapcsolatban, hogy a csapat hogyan fogja megkerülni a különböző szerencsejáték-hirdetési törvényeket a szezon során.A médiának, köztük a RacingNews365-nek , a csapat hivatalos londoni szezonindítóján Alunni Bravi kifejtette a problémát:

„”Teljes mértékben betartjuk az összes vonatkozó helyi törvényt. Figyelembe vesszük azt is, hogya szerencsejáték hol engedélyezett és hol nem. A tavalyi évhez hasonlóan most is a Kick az egyik legfontosabb partnerünk – az autóbemutatót élőben közvetítették a Kick.com-on. így ahol nem Stakeként fogunk versenyezni, ott más csapatnévvel állunk majd rajthoz. Bejelentettük az alváz nevét Kick Sauber néven, és új csapatunk van, a Stake F1. Tehát az új identitásunk nem az, hogy elfelejtjük a Saubert. Mi vagyunk a Sauber csoport. Egy szilárd csapat vagyunk, akik együtt dolgoznak, de a következő két szezonra új csapatidentitásban mutatkozunk be az F1-es közösségben. Ez fontos számunkra. Ez nem csak egy kereskedelmi partnerség, hanem így szeretnénk megközelíteni az F1-es világot, ahol a kreativitás, az innováció és a találékonyság a marketingstratégiánk részét képezi. Nem arról van szó, hogy elfelejtjük a Saubert – mi vagyunk a Sauber-csoport –, de a mi csapatunk az F1-ben a Stake F1.”- árulta el Alunni Bravi.