A Forma-1-es csapat korábbi tulajdonosa, Eddie Jordan azt tanácsolta Sebastian Vettel-nek, hogy térjen vissza az F1-be és foglalja el Lewis Hamilton helyét.

Hamilton az év végén elhagyja a brackley-i csapatot , és csatlakozik a rivális Ferrarihoz. Vettel a 2022-es kampány végén távozott az F1-ből. Azóta kevés alkalom volt, hogy láthattuk, hallattunk a négyszeres bajnokról. Hamilton megüresedett helyére több jelölt is lehet. Köztük van Carlos Sainz és Alex Albon is. Jordan szerint a Mercedes akkor döntene jól, ha rövid távon Vettel-t igazolnák le.

„Azt kell mondanom, hogy rövid távon Vettelt szerződtetném. Tudjuk, hogy ezeket az autókat nem olyan nehéz vezetni. A mi időnkben még nagyon erős nyakra volt szükség. Ez egyszerűen nevetséges, az autók nem olyan nehezek. Ez az oka annak, hogy 40 felett is versenyeznek a pilóták. Úgy gondolom, hogy Vettel-nek szerepelnie kell a Mercedes listáján. Tudjuk, mi történt Michaellel korábban, elhagyta a Ferrarit, és hova ment? Vissza a Mercedeshez, szóval ez is lehetséges. Ocon és Albon is szóba került, de szerintem az utóbbi majd Perez-t válthatja pár év múlva. Vettel jó választás lenne a Mercedesnek. Német pilóta lenne egy német csapatban.”- árulta el Eddie Jordan.