A Williams csapatfőnöke úgy véli, hogy a csapatnak feszegetnie a határokat, ha vissza akar térni a bajnokok útjára és újra a top élvonalban szeretne lenni.

James Vowles, a Williams csapatfőnöke elismerte, hogy „napokig nem aludt”, miközben a csapat kidolgozta 2024-es autókoncepcióját. A csapat a múlt heti New York-i autóbemutató alkalmával bemutatták a Williams idei festését. A tényleges autót a szezon előtti teszten mutatják be, amely február 21-én kezdődik Bahreinben.

Vowles elismerte, hogy aggódott az autó fejlesztése során eltöltött hetek során, mivel a csapat arra törekedett, hogy 2024-ben jobb eredményt érjen el a konstruktőri bajnokságban. „Talán nem ismertem fel, hogy milyen súly nehezedik a vállaira, de a végletekig kitoltuk a dolgokat. Voltak idők, amikor nem bánom bevallani, hogy valószínűleg napokig nem aludtam, mert 1000 ember súlya nehezedett a vállamra. Biztos vagyok benne, hogy amit csinálunk, az helyes a jövőre nézve. Az önbizalom az, ami lehetővé teszi számomra, hogy az egész csapatot összehozzam, és átbeszélhessem a dolgot, amit az elmúlt hetekben tettünk. Világossá tettem a szervezet számára, hogy a kudarcok súlya az én vállamon nehezedik, és nem akarom, hogy bárki mást visszatartson a kudarctól való félelem. Ha nem sikerül, akkor vissza kell térni az alapokhoz. Csak akkor leszek elégedett, ha a bajnoki címért harcolhatunk.”- árulta el James Vowles.