Az Aston Martin műszaki igazgatója, Dan Fallows szerint a Red Bull „abszolút verhető”, annak ellenére, hogy a közelmúltban dominált az F1-ben.

A Milton Keynes-i csapat az előző szezonban a pilóták és a konstruktőri bajnoki címet is megszerezte. Max Verstappen 19, Sergio Perez két futamot nyert. Az Aston Martin a Red Bull legnagyobb versenytársaként kezdte el a 2023-as szezont. Fernando Alonso hat dobogós helyezést ért el az első nyolc futamon.

„Elkerülhetetlen, hogy ha van egy csapatod, amely olyan jól teljesít, mint a Red Bull, akkor valamiféle konvergencia lesz a megoldásaikban. A mostani szabályozások mellett nem könnyű olyan autókat készíteni, melyek eltérnek egymástól. Ami még érdekesebb, az a köridők konvergenciája. A pilóták nagyon közel vannak egymáshoz. Azt a megközelítést alkalmazzuk, hogy a Red Bull abszolút verhető. Ez az, amit üldözünk, rájuk koncentrálunk, és ez az, amire törekszünk. Mérnöki szempontból olyan autót kell készítenünk, amely képes bármilyen pályán működni és versenyképes. Erre összpontosítunk.”- árulta el Dan Fallows.