Nico Hulkenberg úgy véli, hogy Guenther Steiner nagy űrt hagy maga után. Ezt be kell tölteniük. Közben a csapatot is építeniük kell. Lehet, nem lesz egyszerű.

A Forma-1 egyik legdrámaibb és legzűrösebb holtszezonja volt az idei. Az egész azzal a hírrel indult, hogy Guenther Steiner elhagyja csapatfőnöki posztját és a Haas csapatot. Évek kiábrándító eredményeit követően, és 2023-ban az utolsó helyen végzett. Gene Haas ezt megunta és nem hosszabbította meg Steiner szerződését.

Steiner volt az egyik fő személyiség az F1-ben, aki a népszerű Drive to Survive Netflix sorozat révén vált ismertté. Vitathatatlanul az egyik legnépszerűbb figura volt a paddockon belül. Kétségtelen, hogy távozása a színfalak mögött érezhető, mivel az újonnan beiktatott csapatfőnök, Ayao Komatsu csillapította a várakozásokat azzal, hogy azt állította, hogy Bahreinben még mindig az utolsó között lehet a Haas. ulkenberg kifejtette, hogy úgy érzi, Steiner nagy űrt hagyott maga után.

A pályán elért eredményekre adott reakcióik nagyon sokatmondóak lesznek. Komatsu-nak pedig azzal a kihívással kell szembenéznie, hogy a csapatot meg kell erősítenie, miközben megőrzi csapatfőnöki posztját.