Sergio Perez magabiztosnak érzi magát. A Red Bull-al kötött szerződése idén végén lejár. A mexikói pilóta szeretne mindent beleadni és a legjobb formájában versenyezni.

Perez 2021-ben csatlakozott a Red Bullhoz, és öt győzelmet aratott. Bár folyamatosan elmaradt a háromszoros világbajnok Max Verstappen teljesítménytől. A tavalyi évet nagyon jól kezdte. A nyitó négy futamból kettőt megnyert, és Verstappen egyetlen bajnoki riválisának tartották számon. Nyár közeledtével a teljesítménye is visszaesett. Sergio Perez idén a lehető legjobb formában szeretné indítani az évet. Bizonyítani kell, mivel ez lesz az utolsó éve a Red Bull-al. Ha nem teljesít, nem hosszabbítanak vele szerződést.

„Teljesen frissnek érzem magam. Nyilvánvalóan a tavalyi tanulással nagyon fontos, hogy megtanuljuk, mi ment rosszul, és tanuljunk a hibáinkból. Azt hiszem, sok mindent megértettünk. Ez a negyedik évem a Red Bullnál, és arra számítok, hogy idén a legjobbat fogom nyújtani. Célom? Minden lehetőséget ki szeretnék használni. Ezt az egész szezonban végig kell vinnünk, és fejlődnünk kell a szezon során.”- árulta el Sergio Perez