Egyes pletykák szerint Sebastian Vettel is szerepel a Mercedes listáján. A négyszeres bajnok akár vissza is térhet az F1-be. Ralf Schumacher úgy gondolja, hogy ez megtörténhet, ha igaz, amit hallott.

A korábbi F1-es futamgyőztes Ralf Schumacher szerint Sebastian Vettel visszatérhet a sportágba. 2025-ben Lewis Hamilton távozik a Mercedestől és a hétszeres bajnok helyét vehetné át. A német pilóta a 2022-es szezon végén visszavonult, és még nem tért vissza a versenyzésbe. Soha nem zárta be teljesen az ajtót a versenyszerű vezetés előtt.

Hamilton átigazolása a Ferrarihoz a következő szezonban beindította az idei pilótapiaci spekulációkat. A Mercedes megüresedő helyére több pilóta is esélyes lehet. Ralf Schumacher is hallott egy-két dolgot. A korábbi F1-es pilóta a következőket mondta: „Hallottam, hogy Sebastian Vettel újra autót akar vezetni. Láttad, mi történt a tőzsdén, miután Lewis Hamilton a Ferrarihoz igazolt, ez kiváltott valamit. Úgy gondolom, hogy George egy nagyon jó pilóta, de nem tudja helyettesíteni Lewis-t. Ez túl nagy falat neki.”- jelentette ki Ralf Schumacher.