Február 23-án jelent meg Drive to Survive című dokumentumfilm új évada. Ebben hallhattuk a hétszeres bajnokot, aki változásokat kért a Mercedestől.

Lewis Hamilton elárulta, hogy az elmúlt két szezonban szinte könyörgött a Mercedesnek, hogy változtassanak a dolgokon. A német csapat nem tett eleget a brit kérésének. A német csapat egy futamot nyert csak meg az elmúlt két szezonban. 2022-ben a pattogástól szenvedett. Majd az autó hátsó része is instabillá vált. A Netflix Drive to Survive című mozifilmjének legújabb sorozatában Hamilton hallható, amint visszajelzést ad a W14 problémáiról. Nem sokkal ezután a hétszeres bajnokkal készült interjúból kiderül, hogy visszajelzéseit a csapat visszautasította és nem hallgattak rá.

„Emlékszem, panaszkodtam a csapatnak, és azt mondtam, hogy nézd, tennünk kell valamit. Ha nem akkor rossz irányba fogunk haladni. Kértem, hogy tegyenek valamit. Emlékszem, azt mondták, hogy tudjuk, mit csinálnak és én tévedek. Ez határozottan érdekes pillanat volt. Úgy gondoltam, oké, hátrébb lépek, nem akarok senki lábujjára lépni. Aztán amikor elkezdődött a szezon, akkor azt mondták, jó talán igazam volt.”- árulta el Lewis Hamilton.