A Sky Sports riportere, Ted Kravitz kizárta, hogy Adrian Newey csatlakozna a Ferrarihoz. Az olaszok már több ajánlattal is felkeresték a zseniális tervezőt, de ő ezt mind elutasította.

A Ferrari gyakran próbálta Maranellóba csábítani Neweyt. A most 65 éves tervező mindig visszautasította az olaszok ajánlatát. Nagyrészt azért, mert nem akart Angliából Olaszországba költözni.

Miután Hamilton bejelentette, hogy elhagyja a Mercedest és a Ferrarival szerződött, sokan úgy gondolták, Newey végre kedvet kaphatott az átigazoláshoz. Kravitz nem ért egyet ezzel. A Sky F1 riportere a rajongók kérdéseire válaszolt a műsorszolgáltatónak, amikor felvetődött Newey témája.

„Nem, nem hiszem, hogy érdekelné, ki vezeti a Ferrarit. A múltban számos lehetősége volt arra, hogy csatlakozzon a Ferrarihoz. Semmi sem lehetetlen, lehet, hogy a jövőben csatlakozik hozzájuk, de szerintem ennek semmi köze ahhoz, hogy melyik sofőr ül az autóban. Szerintem sokkal fontosabb Adrian számára a lakóhelye, a csapattal való kommunikáció és a munkavégzés lehetséges szabadságai, mint az, hogy autót tervezzen Lewisnak vagy Maxnek vagy bárkinek.”- jelentette ki Ted Kravitz.