A Red Bull GmbH befejezte a Red Bull Racing csapatfőnökével és vezérigazgatójával, Christian Hornerrel kapcsolatos belső vizsgálat eredményét.

A Red Bull Racing anyavállalata felmentette Christian Horner csapatfőnököt és vezérigazgatóját. A bikák csapatfőnöke ellen hetekkel ezelőtt indult belső vizsgálat. Horner minden ellene felhozott vádat tagadott. Egy interjú is készült vele. Az FIA, az F1, a csapatfőnökök és még a Ford új motorpartnere is nyomást gyakorolt ​​a Red Bullra az eset gyors megoldását kérték. A Red Bull GmbH közleménye így szól:

„A Horner úr ellen felhozott vádak független vizsgálata befejeződött, és a Red Bull megerősítheti, hogy a panaszt elutasították. A sértettnek joga van fellebbezni. A Red Bull biztos abban, hogy a vizsgálat tisztességes, szigorú és pártatlan volt. A vizsgálati jelentés bizalmas, és a nyomozásban közreműködő felek és harmadik felek magánjellegű adatait tartalmazza. A Red Bull továbbra is arra törekszik, hogy megfeleljen a legmagasabb munkahelyi szabványoknak.”

Horner jövőjét a Red Bull Racinggel még nem erősítették meg, bár várhatóan továbbra is a csapatfőnöki pozícióban marad.