Carlos Sainz helyét jövőre Lewis Hamilton veheti majd át. A spanyol pilóta így kénytelen más csapatot keresni. Sainz kijelentette, hogy nem haragszik Hamilton-ra.

Carlos Sainz nem neheztel Lewis Hamilton-ra azért, mert elfogadta a Ferrari ajánlatát. Így kénytelen más csapat után néznie. A spanyol pilótát a Mercedesszel és a Stake F1 Team-al is kapcsolatba hozták. Sainz egy interjúban arról beszélt, hogy mit gondol a történtekről. Vajon neheztel-e Hamilton-ra?

„Nos, az én részemről nem haragszom senkire. Ilyen a sport.” mondta Sainz a médiának, köztük a F1Hírek-nek. Nagyon tisztelem Lewist, a sikert, amit elért, és azt a döntést, hogy csatlakozik a Ferrarihoz. Én is ezt tettem volna az ő helyében. Szerintem a Ferrari egy nagyszerű csapat. Valamikor a karriere második fele felé, vagy a végén- nem tudom, hol tart most, csak ő tudja- de az biztos, hogy ez egy olyan csapat, amelybe egyszer szeretnél tartozni. Teljesen megértem, hogy még Fred-et is. Ő is ismeri Lewis-t. Jó a kapcsolatuk. Megbízik benne. Az én oldalamról, ahogy mondtam, nincs harag. Én a jövőmre koncentrálok. Arra, hogy itt mindent megtegyek az utolsó szezonomban. Közben új csapatot keresek.”- árulta el Carlos Sainz.