Max Verstappen nagy meglepetésre egyik edzésen sem volt ott a top háromban. A második edzésen csak a hatodik lett. A holland viszont nem aggódik.

Max Verstappen elismerte, hogy még nem találták meg a legjobb beállításokat a Red Bull RB20-ason. Mindenki azt várta, hogy a Red Bull ott folytatja, ahol tavaly abbahagyta. Max Verstappen ehhez képest sokat küszködött a két edzésen. Délután közel fél másodpercet kapott Lewis Hamilton-tól. A holland nem aggódik. Szerinte több csapat már a csúcson járatta a motorját.

„Nagyon szoros az eredmény. Talán néhány ember körülöttünk már felpörgette a motort. Mi csak magunkra koncentráltunk. Volt egy kisebb egyensúly problémánk, de semmi komoly. Próbáljuk megtalálni az ideális beállításokat. Ha ez sikerül, akkor a köridőnk is javulni fog. Erre összpontosítunk. Nem aggódok az első edzésen látott lemaradás miatt. Vannak dolgok, amit talán az edzésen jobban is csinálhattunk volna. Úgy gondolom, hogy nagyon szoros lesz a kvalifikáció, ami jót tesz a sportnak.”- árulta el Max Verstappen.