Lando Norris a hatodik helyen zárta a Bahrein Nagydíjat. Úgy gondolja, hogy a Mclaren tempója nagyban megegyezett a Mercedesével. A brit pilóta szerint jól indult számukra az év.

Norris a hatodik helyen ért célba a Bahrein Nagydíjon. Előtte Russell, mögötte Hamitlon zárt. A Mercedes tavaly a második lett a konstruktőri bajnokságban. A Mclaren ott szeretné folytatni, ahol tavaly abbahagyták. Lando Norris bízik abban, hogy a McLaren folyamatosan lépést tarthat a Mercedesszel. Norris elárulta, hogy reménykedett abban, hogy harcba szállhatnak a Ferrarikkal. Elismerte, hogy az olasz csapat elérhetetlennek tűnt.

„Jó dolog, hogy a tempónk továbbra is nagyon hasonlít a Mercedeséhez. Időnként azt hittük, hogy kihívhatjuk a Ferrarit, de Carlos megmutatta, mekkora a Ferrari fölénye. Közel voltunk a Mercedeshez, nem hiszem, hogy volt előnyünk velük szemben. A tempó jó volt, de beértem a koszos levegőbe, és egyszerűen nem volt elég előnyöm ahhoz, hogy esélyem legyen az előzésre, még DRS-sel sem. Talán a tegnapi nap után egy kicsit többet vártam. Ha az időmérőn nem rontok, akkor talán George előtt végezhettem volna, de ennyi. Ott kezdtünk, ahol vártuk. Jó szezonkezdet. „Biztos vagyok benne, a csapat jó munkát végez, és ez jó kiindulási pont.”- árulta el Lando Norris.