Verstappen fölényes győzelmet aratott az F1-es szezonnyitó Bahreini Nagydíjon. Toto Wolff szerint akkora a fölényük, hogy idén minden futamot megnyerhetnek.

A Mercedes csapatfőnöke, Toto Wolff elismerte, hogy Max Verstappen más ‘galaxisban’ versenyzett a Bahrein Nagydíjon. A holland a lehető legjobban kezdte F1-es pilótái címvédelmét azzal, hogy 22,4 másodperccel előbb ért be a célba, mint csapattársa, Sergio Perez. A Mercedes pilótái csak az ötödik és hetedik helyen zártak. Mindketten problémákba ütköztek a szezonnyitó során. Toto Wolff a médiának, köztük az F1Hírek szakoldalnak a következőket mondta:

„Szerintem Max nem egy másik ligában, hanem egy másik galaxisban volt. Rendkívüli győzelmet aratott. Úgy gondolom, hogy a Ferrari, a McLaren és a Mercedes hasonló helyzetben volt. Csak magunkba kell néznünk, felülemelkednünk a problémáinkon, és ha jobban tudjuk irányítani a versenyhétvégénket, versenyezni fogunk ezekkel a srácokkal.”- kezdte Toto Wolff, akit szerint a Red Bull minden futamot megnyerhet.
„Sajnos ez így van. El kell ismernünk a teljesítményüket. Nagyon erősek.”- zárta a Mercedes csapatfőnöke.