Max Verstappent a Red Bull szervezetén belüli folyamatos feszültségek közepette hozták összefüggésbe a Mercedesszel. George Russell szerint izgalmas lenne, ha a holland ülne Lewis Hamilton helyére.

A Red Bull alakulatánál a csapaton belüli drámák közepette felmerültek olyan pletykák, miszerint Max Verstappen akár a Mercedesnél is kiköthet. Lewis Hamilton helyét foglalhatná el. Bár Verstappen szerződése 2028 végéig szól, a RacingNews365 úgy értesült, hogy a holland szerződése tartalmaz pár kilépési záradékot is. Helmut Marko elismerte, nem állná Verstappen útját, ha a háromszoros világbajnok távozni akarna a Red Bulltól. A Mercedes csapatfőnöke, Toto Wolff sem szeretné elkapkodni a döntést. Az ülés valószínűleg nagyon keresett lesz.

Russell abban bízik, hogy mindenkit le tud győzni. A szaúd-arábiai médiának, köztük a RacingNews365-nek nyilatkozva kijelentette, hogy nem lenne baja azzal, ha Verstappen lenne a csapattársa. „Minden csapat a legjobb versenyzői felállást szeretné elérni. Jelenleg Max a legjobb pilóta a rajtrácson. Ha bármelyik csapatnak lehetősége lenne leigazolni Maxet, 100%-ban élne vele. Szerintem a kérdés inkább a másik oldalon van, az ő és a Red Bull oldalán. Sok minden történik most ott. Nem tudjuk, mi folyik valójában a zárt ajtók mögött, és végül ez most nem a mi dolgunk. De izgalmas lenne. Ez a harmadik szezonom Lewis mellett, aki minden idők legjobb versenyzője. Úgy érzem, nagyon jó munkát végeztem mellette. Bárki is lesz a csapattársam, állok elébe. Várom az új kihívást.”- árulta el George Russell.